TvClick


Menu


Reservas


publi google


Noticias Anteriores

Martes, 12 julio
· ESTIMULAR A LOS BEBÉS CON MÚSICA
Sábado, 02 julio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Jueves, 30 junio
· CAN JERONI DE VERANO
Miércoles, 29 junio
· MUESTRA DE CORTOS FESTES DE SANT BARTOMEU 2016
· WAKE UP IBIZA FESTIVAL 2016
Sábado, 25 junio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Jueves, 23 junio
· TIR AMB BASSETJA
Sábado, 18 junio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Jueves, 16 junio
· LA NIT DE SANT JOAN
Miércoles, 08 junio
· EL FANG, FONT D’AMISTAT
Domingo, 05 junio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Viernes, 27 mayo
· LA CARTELERA DE IBIZA
· CARMEN JAIME EN SANT JOAN
Viernes, 13 mayo
· LA CARTELERA DE IBIZA
Martes, 03 mayo
· CARLES FABREGAT, ESCRITOR DEL MES
Martes, 26 abril
· EVM016 EN ES POLVORÍ
Lunes, 25 abril
· ROCK IN RIU FESTIVAL 2016
Domingo, 24 abril
· MURAKAMI VUELVE AL CLUB
· LA CARTELERA DE IBIZA
Miércoles, 20 abril
· TALLER SOBRE AYUDAS PARA LA PROMOCIÓN DEL EMPLEO AUTÓNOMO

Artículos anterioresCONTACTO


FESTES DE LA TERRA 2013
0 VACIO
Tot un calendari d'esdeveniments i activitats que combina tradició, música, dansa, jocs infantils i activitats esportives per les FESTES DE LA TERRA 2013,  que té com a plats forts les actuacions del grup La Unión i del cantant Paco Arrojo, semifinalista del concurs televisiu 'La Voz'.
Descarregar PDF PROGRAMA COMPLET FESTES DE LA TERRA 2013

El mític grup liderat per Rafa Sánchez actuarà el 9 d'agost a les 22 hores al parc Reina Sofia en un concert organitzat per l'Ajuntament d'Eivissa, amb el patrocini de Hard Rock Cafè i l'entrada és gratuïta. Prèviament actuaran Marta Colomar i Rock Garage. Arrojo, per la seva banda, tancarà la vetllada inaugural de les festes, el 3 d'agost, amb una actuació que tindrà lloc a les 23 hores al parc Reina Sofia.

La tradicional desfilada de carros donarà el tret de sortida de les festes aquest dissabte a les 19.30 hores, amb un recorregut per Ignasi Wallis, Bartomeu Ramon i Tur i Bartomeu de Rosselló que finalitzarà al passeig de Vara de Rey. Tot seguit, es durà a terme l'acte inaugural al parc Reina Sofia, que s'iniciarà amb un mostra de ball pagès. Posteriorment, el jugador de bàsquet Paco Vázquez llegirà el pregó davant els presents, que antecedirà al discurs inaugural d'obertura de les festes, que pronunciarà l'alcaldessa d'Eivissa, Pilar Marí.

Sansano ha destacat la varietat d'actes que integren el programa. En aquest sentit, en l'apartat esportiu destaca la celebració del torneig de bàsquet popular Eivissa Top 3, que se celebra al llarg de tota la setmana a les pistes municipals de sa Bodega, el trofeu de petanca, que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 18 hores al passeig Joan Carles I, la travessia popular de natació, que donarà la benvinguda als nedadors per vintè cinquena vegada en les aigües de ses Figueretes el 4 d'agost a les 11 hores, i el torneig de vòlei platja, que se celebrarà en aquest mateix emplaçament durant els dies 10 i 11 d'agost.

Dansa i música clàssica
En el capítol cultural, el programa inclou la Gala de la Dansa 2013, que es durà a terme el 6 d'agost a les 21.30 hores al parc Reina Sofia, i en què diversos ballarins eivissencs crearan una vetllada màgica amb un repertori musical i coreogràfic representat al so dels poemes de Marià Villangómez. En aquest aspecte, les festes compten també amb diverses exposicions, com '45 fotògrafs ', que es pot visitar al Claustre del Consistori fins al 9 d'agost; 'Marià Villangómez, terra natal' (fins al 28 d'agost a Es Polvorí); 'Eivissa Jazz, 25 anys' (fins al 31 d'agost al Claustre municipal) i 'Chico Prats, Els ulls d'un pintor' (fins a l'11 d'octubre a l'antic refectori del Convent dels dominics).

No faltaran tampoc el concert del Cor i la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa (4 d'agost a les 22 hores al parc Reina Sofia), l'actuació de Ressonadors, un esdeveniment organitzat pel Consell amb la col·laboració del consistori (7 d'agost a les 22 hores al parc Reina Sofia), la tradicional missa solemne i ofrena floral a Santa Maria, seguida del lliurament de les Medalles d'Or de la Ciutat, a la tarda del 5 d'agost, i el castell de focs artificials, que el 15 d'agost a les 24 hores posarà el colofó a les celebracions des de s'Illa de ses Rates. A més, el programa incorpora també les actuacions de l'Eivissa Jazz 2013, que se celebrarà entre el 14 i el 17 d'agost.

Ibiza-Click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC

 

Compartir
   
Reservas
publi google


El Tiempo

El Tiempo Ibiza / Es Codola
Eivissa, Es Codolar
  

VER PREVISIONES

Encuesta

¿Cuales son las mejores fiestas populares en Ibiza?:

1. Las de Navidad
2. Las de Carnaval
3. Las de Semana Santa
4. Las de las Fiestas de la TierraResultados
Encuestas

votos 185