TvClick


Menu


Reservas


publi google


Noticias Anteriores

Martes, 12 julio
· ESTIMULAR A LOS BEBÉS CON MÚSICA
Sábado, 02 julio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Jueves, 30 junio
· CAN JERONI DE VERANO
Miércoles, 29 junio
· MUESTRA DE CORTOS FESTES DE SANT BARTOMEU 2016
· WAKE UP IBIZA FESTIVAL 2016
Sábado, 25 junio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Jueves, 23 junio
· TIR AMB BASSETJA
Sábado, 18 junio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Jueves, 16 junio
· LA NIT DE SANT JOAN
Miércoles, 08 junio
· EL FANG, FONT D’AMISTAT
Domingo, 05 junio
· LA CARTELERA DE IBIZA
Viernes, 27 mayo
· LA CARTELERA DE IBIZA
· CARMEN JAIME EN SANT JOAN
Viernes, 13 mayo
· LA CARTELERA DE IBIZA
Martes, 03 mayo
· CARLES FABREGAT, ESCRITOR DEL MES
Martes, 26 abril
· EVM016 EN ES POLVORÍ
Lunes, 25 abril
· ROCK IN RIU FESTIVAL 2016
Domingo, 24 abril
· MURAKAMI VUELVE AL CLUB
· LA CARTELERA DE IBIZA
Miércoles, 20 abril
· TALLER SOBRE AYUDAS PARA LA PROMOCIÓN DEL EMPLEO AUTÓNOMO

Artículos anterioresCONTACTO


EIVISSA EN DO MAJOR
0 VACIO

El nucli històric de Vila torna a omplir-se al juliol i agost de dansa i òpera. La regidora de Cultura, Patrimoni i Festes de l’Ajuntament d’Eivissa ,en, Lina Sansano, ha presentat la segona edició del festival Eivissa en Do Major', que se celebrarà els dies 19 i 21 de juliol i 5, 6 i 10 d'agost a diversos emplaçaments del casc antic.
L'Ajuntament d'Eivissa ha apostat un any més per l'organització d'aquest esdeveniment musical amb la intenció d'oferir als residents i visitants una oferta cultural de qualitat. En aquest sentit, la proposta conjuga la posada en escena d'artistes de primera línia amb músics i ballarins locals d'una qualitat artística contrastada.

El grup Alchemica iniciarà el festival el 19 de juliol a les 21.30 hores al claustre de l'antic convent dels dominics amb la recuperació de manuscrits inèdits de Vivialdi. Amb la violinista Lina Tur al capdavant i amb la col·laboració del musicòleg francès Olivier Forés, el grup ha reconstruït la part perduda d'alguns moviments de les sonates conegudes com Grazat que, juntament amb concerts també desconeguts fins avui, integren un programa que es completa amb l'obertura de la simfonia L'Olimpíada.

També en el claustre, el 21 de juliol a les 21.30 hores actuarà la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa, el director, Adolfo Villalonga, presenta un programa amè de música clàssica i popular. El 5 d'agost, l'eivissenca Teresa Verdera, juntament amb Miguel Ángel García Doménech (piano) i Pablo Prieto (violí), oferirà a partir de les 22.30 hores una nit lírica a Santa Maria composta per un programa popular i variat d'òpera i sarsuela , amb obres de Mozart, Bizet, Verdi i Chueca.

VUIT BALLARINS EIVISSENCS
El 6 d'agost és el torn del moviment. Per primera vegada a l'illa, un elenc de ballarins professionals de l'illa es reunirà a la Gala de la Dansa 2013, un esdeveniment creat en memòria del poeta Marià Villangómez. En aquesta gala, que començarà a les 21.30 hores, els diferents estils de dansa i els poemes de l'escriptor eivissenc es donaran la mà per oferir al públic una vetllada màgica. L'esdeveniment compta amb la col · laboració de l'Associació Cultural de la Dansa d'Eivissa (ACDI), així com amb la del músic Carles Vesperinas i l'actriu Verónica Sants.

Finalment, gràcies a la col · laboració de la Fundació Castells Culturals de Catalunya, el baluard de Sant Pere acollirà el 10 d'agost a les 22 hores 'Una nit d'òpera', en què la soprano Isabel Ricciardi i el pianista Josep Buforn interpretaran peces de Bizet, Puccini o Agustín Lara. L'entrada de totes les actuacions és gratuïta, excepte la del 19 de juliol i la del 10 agost, el preu puja a 10 euros.

 

Ibiza-Click.com

CULTURA I OCI EN UN SOL CLIC

 

Compartir
   
Reservas
publi google


El Tiempo

El Tiempo Ibiza / Es Codola
Eivissa, Es Codolar
  

VER PREVISIONES

Encuesta

¿Cuales son las mejores fiestas populares en Ibiza?:

1. Las de Navidad
2. Las de Carnaval
3. Las de Semana Santa
4. Las de las Fiestas de la TierraResultados
Encuestas

votos 185